O vicdansız anne bulundu ! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

18 Nisan 2024 - 17:02
SON DAKİKA

O vicdansız anne bulundu !

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde, çöp bidonunun yanına bırakılan bebeğin annesi bulundu.

reklam
O vicdansız anne bulundu !
Son Güncelleme :

25 Ekim 2019 - 11:15

reklam

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde, çöp bidonunun yanına bırakılan bebeğin annesi bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çöp bidonu yanındaki çantada bebek bulunmasıyla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Bebeğin içine konulduğu çantanın, bir belediye tarafından yeni doğum yapan annelere hediye edilmek üzere hastanelere dağıtıldığı bilgisine ulaşan ekipler, ildeki hastanelerde son bir haftada gerçekleşen doğumları inceledi.

Bebeklerin cinsiyetleri ve kilolarına göre eleme yapan ekipler, bebeğin annesinin Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşayan C.M. (21) olabileceğini değerlendirdi. Ekipler tarafından bulunan C.M, bebeği kendisinin bıraktığını itiraf etti.

Erkek arkadaşından olan bebeğin doğumu için Bursa Şehir Hastanesi’ne gelen C.M’nin, hastaneden taburcu olunca bebeği Yunuseli Mahallesi’ndeki bir sokağa bırakıp Mustafakemalpaşa’daki evine döndüğü öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.M, savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından salıverildi.

Sağlık durumu iyi olan bebek ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam