Olay gazetesi de kapanıyor mu? Cavit Çağlar sinyali verdi! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 12:10
SON DAKİKA

Olay gazetesi de kapanıyor mu? Cavit Çağlar sinyali verdi!

Bursa’nın önde gelen medya kuruluşlarından Olay’da, televizyon ve radyonun ardından gazetenin de kapatılacağı iddiası biraz daha güçlendi. İddiayı güçlendiren isim bizzat Olay Medya’nın sahibi Cavit Çağlar oldu.

reklam
Olay gazetesi de kapanıyor mu? Cavit Çağlar sinyali verdi!
Son Güncelleme :

02 Aralık 2019 - 13:15

reklam

Olay Medya Kurucusu ve Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, A Haber TV’de yayınlanan Yaz Boz Programı’nda Türk ve Bursa basını ile ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı.

“Gelirler giderleri karşılamadığı için” Olay TV ve Olay FM’i geçtiğimiz ay kapattıklarını hatırlatan Cavit Çağlar, küçülen ve çalışan sayısı 80 kişiye kadar düşen Olay gazetesi için de kapatma sinyali verdi.

Çağlar, “Olay gazetesi 33 yıllık. Bursa’da en fazla satan gazete. Ama onun da geleceğini göremiyorum ben. Zarar eden bir müessesenin ayakta durması zor” dedi.

Cavit Çağlar, canlı yayında yaptığı açıklamada, Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan eski fabrikalarının olduğu bölgeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “İşin içinde rant olmasın. Manevi değeri yüksek bir eser bırakın Bursa’ya” tavsiyesi üzerine bir üniversite kuracağını açıkladı.

Çağlar, üniversitenin için de bir de AVM olacağını söyledi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam