Önce horon teptiler, sonra kan verdiler | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 12:26
SON DAKİKA

Önce horon teptiler, sonra kan verdiler

Bursa Trabzonsporlular Derneği üyeleri, düzenledikleri etkinlikte önce horon tepti, sonra kan verdi.

reklam
Önce horon teptiler, sonra kan verdiler
Son Güncelleme :

08 Eylül 2019 - 15:10

reklam

Bursa’da 1 yıl önce kurulan Bursa Trabzonsporlular Derneği, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle ön plana çıkıyor. Yaklaşık 300 üyesi olan derneğin üyeleri şehir merkezinde kurulan Kızılay kan bağışı aracına giderek, kemençe eşliğinde horon tepip ardından kan verdi. Örnek bir organizasyona imza atan Trabzonsporlu taraftarlar, herkesin takdirini kazandı.

Bu organizasyonu 3 ay arayla tekrarlayacaklarını ifade eden Bursa Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Samast, “Böyle bir güzel organizasyonda Bursa’da yaşayan Trabzonspor taraftarları olarak bir araya gelmek istedik. Kan çok önemli bir ihtiyaç ve sadece insan üretiyor. Bizde kanımızı verip ihtiyacı olan hastalarımıza destek olmak istedik” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam