Orhun Ene'den enerji itirafı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 10:07
SON DAKİKA

Orhun Ene’den enerji itirafı

TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene, Türk Telekom deplasmanında üçüncü periyodun sonuna kadar oyunu ellerinde tuttuklarını belirtirken, oyunun sonunu iyi oynayamadıklarını söyledi.

reklam
Orhun Ene’den enerji itirafı
Son Güncelleme :

09 Aralık 2018 - 22:30

reklam

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 9. hafta mücadelesinde deplasmanda Türk Telekom’a 85-72 kaybeden TOFAŞ’ta Başantrenör Orhun Ene karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Sözlerine Türk Telekom’u tebrik ederek başlayan deneyimli çalıştırıcı, milli takımlarda mücadele eden Kenny Kadji ve Berkan Durmaz’ın takıma geç katıldığını belirterek, “Diante Garrett’ı da oynatamadık. O da kardeşinin vefatı nedeniyle ABD’deydi. Enerjimizi kullanamadık. Neticede son periyodu iyi oynasaydık ve oyunun iniş ve çıkışlarında sakin kalabilseydik kazanabilirdik ama Barış Ermiş de sakatlıktan yeni çıkması nedeniyle oyunu kontrol edemedi. Esasında üçüncü periyodun sonuna kadar elimizde tuttuğumuz oyunun sonunu iyi oynayamadık. Uzun bir maraton. Türk Telekom kaliteli bir takım. Burada her takımla baş edebilecek güçte bir takım. Onun için neticede bir deplasman maçı oynadık. Şimdi bizim için önümüzdeki maçlar çok daha önem kazandı. Hatalarımızı göreceğiz. Hatalarımızı düzeltmemizle beraber, yeterli derecede enerjili oyuncuya da ihtiyacımız var. Onları da bulduğumuz ve yerine koyduğumuz zaman bir ritme gireceğiz ancak şu anda bu iniş çıkışları yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam