Osmangazi'de kaçakla mücadele | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 17:53
SON DAKİKA

Osmangazi’de kaçakla mücadele

Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzelliklerinden biri olan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisinde kalan bölümündeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

reklam
Osmangazi’de kaçakla mücadele
Son Güncelleme :

21 Kasım 2019 - 14:15

reklam

Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli turizm merkezlerinden birine dönüştürülecek olan Dağyenice Gölet’inin çevresini kaçak yapılardan temizledi. Osmangazi Belediyesi’ne bağlı Doğancı Mahallesi’nin sınırları içerisinde kalan bölümde yer alan kaçak prefabrik evler, iş makinesi ile yıkıldı. Güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini belirttiler.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam