Özdemir Erdoğan'dan Selda Bağcan'a: Omurgasız! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 22:35
SON DAKİKA

Özdemir Erdoğan’dan Selda Bağcan’a: Omurgasız!

Usta müzisyen Özdemir Erdoğan, Aleyna Tilki ile sahneye çıkan Selda Bağcan’ı sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan, “Yazıklar olsun! omurgalı değilmiş.” dedi.

Son Güncelleme :

11 Mart 2019 - 5:51

reklam
Özdemir Erdoğan’dan Selda Bağcan’a: Omurgasız!
reklam

Usta müzisyen Özdemir Erdoğan Posta’dan Oya Çınar’e verdiği röportajda Aleyna Tilki ile sahneye çıkan Selda Bağcan’ı eleştirdi.

İşte Erdoğan ‘ın sözleri:

‘AJDA PEKKAN’I DA BÖYLE KULLANIYORLARDI’

“Şimdi Aleyna Tilki diye bir kız var, plak yapmış. ‘O sen olsan bari’ diyor. Seksten bahsediyor. ‘Ben nasılsa bunu yapacağım biriyle, o sen ol bari’ diyor bu kız. Böyle bir şarkı yapmış. Bu kızı 12-20 yaş arasındaki kızlarımıza rol model olarak gösteriyorlar. Bir zamanlar Ajda Pekkan’ı da böyle rol model olarak kullanıyorlardı. Bütün hanımlarımız onun gibi giyinmek, yaşamak istiyordu. O da Batı’dan aldığını Türkiye’de satıyordu. Birkaç tane özgün dediğimiz insan kalmıştı Selda Bağcan gibi, onu da Aleyna Tilki’yle konsere çıkardılar. Çıktı ve birçok kişiye ‘Yazıklar olsun’ dedirtti.”

‘OMURGALI DEĞİLMİŞ’

“Yazıklar olsun! Omurgalı bir sosyal demokrat değilmiş demek ki. Kendine sosyal demokrat diyen, omurgalı bir kişi bunu yapmaz. Bir sanatçıya önce kişilikli bir kimlik lazım. Bakın dünyada Cem Karaca’nın bir eşi benzeri yok. Özgün çünkü. Edip Akbayram, Moğollar, Cahit Berkay… Bu isimlerin eşini, benzerini dünyada bulamazlar. Edip Akbayram mesela, solcudur ama eğilmez bükülmez bir insandır. Önünde saygıyla eğilirim. Prensipleri doğrultusunda dimdik yaşar.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam