Özgür Erdursun'a önemli görev | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 05:36
SON DAKİKA

Özgür Erdursun’a önemli görev

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, bugün Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Erdursun, CHP Genel Merkezinde danışman olarak görevlendirildi.

reklam
Özgür Erdursun’a önemli görev
Son Güncelleme :

04 Kasım 2019 - 21:10

reklam

Başta EYT olmak üzere çalışma hayatındaki tüm sorunları gündeme taşıyarak önemli bir kamuoyu oluşturan Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, CHP Genel Merkezinde önemli bir görev üstlendi.

Erdursun, bugün CHP Genel Merkezinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Yaklaşık bir saat süren görüşmede çalışma hayatının sorunları ele alınırken, Erdursun’un sosyal güvenlikle ilgili sorunları ve çözüm önerilerini içeren bir raporu Kılıçdaroğlu’na sunduğu öğrenildi.

ERDURSUN’A UZMAN DANIŞMAN GÖREVİ

Ziyarete ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Erdursun, “Sorunları biliyoruz, çözümlerini de…” notunu düştü.

CHP Genel Merkezi tarafından Erdursun’a verilen göreve ilişkin açıklama ise üyesi olduğu CHP Nilüfer İlçe Başkanlığının sosyal medya hesabından yapıldı.

Açıklamada, “31 Mart yerel seçimlerinde Yıldırım Belediye Başkanı ve 27. Dönem Milletvekili Adayımız olan Nilüfer üyemiz Sn. Özgür Erdursun,
CHP Genel Merkezinde Uzman Danışman olarak görevlendirilmiştir, tebrik ediyoruz ve başarılar diliyoruz.” denildi.

16 KASIM’DAN İTİBAREN YAZILARIYLA ENBURSA.COM’DA

Sosyal Güvenlik sorunları konusunda Türkiye’deki sayılı uzmanlardan biri olan Özgür Erdursun, yeni yayın döneminde de enbursa.com kadrosunda yer alacak.

Erdursun, sosyal güvenlikteki sorunları ve çözüm önerilerini yazı, yorum ve programlarıyla enbursa.com’da dile getirecek.

ÖZGÜR ERDURSUN KİMDİR?

Yaptığı televizyon programları ve verdiği konferanslarla bugüne kadar onbinlerce kişinin sosyal güvenlik konusundaki sorunlarına çözüm üreten Erdursun, 15 Haziran 1979 doğumlu… Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Erdursun, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Sosyal Güvenlik Uzmanı. Bugüne kadar çok sayıda yerel ve ulusal televizyon kanallarında sosyal güvenlik programları yapan Erdursun, yine sosyal güvenlik konusunda makaleler yazıyor.

CHP’de siyaset yapan Erdursun, 24 Haziran genel seçimlerinde Bursa 1. Bölge Milletvekili adayıydı. Erdursun, 31 Mart yerel seçimlerinde de partisi tarafından Yıldırım Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmişti.

Erdursun, evli ve 2 çocuk babası.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam