Özüpak Bursa'da konuştu: Bizim alnımız ak! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

18 Nisan 2024 - 02:43
SON DAKİKA

Özüpak Bursa’da konuştu: Bizim alnımız ak!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, EYT’nin büyük bir aile olduğunu belirterek, “Bizim alnımız ak, bizim davamız hak mücadelesi davası… Elimizden alınan, yıllardır hayalini kurduğumuz emekliliğimizin davası, çocuklarımızın geleceğinin davası.” dedi.

reklam
Özüpak Bursa’da konuştu: Bizim alnımız ak!
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2019 - 19:10

reklam

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği’nin (BEYTD) açılış töreninde konuştu.

‘BU DAVADA YOL ALMAK ONUR VERİCİ’

Büyük bir heyecan yaşadığını belirten Gönül Boran Özüpak, “Sizlerle bu davayı sürdürebilmek ve bu davada yol almak gurur verici, onurlandırıcı. Davanıza sahip çıktığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ben kendi hakkım için yola çıkmıştım, şimdi kocaman bir aile olarak, biz olarak devam ediyoruz” dedi.

BEYTD BAŞKANI ÖLÜÇ: ÇÖZÜM MÜCADELEDE

Sözleri “Dik dur eğilme, EYT seninle” sloganlarıyla kesilen Özüpak, şöyle devam etti:

‘DAVAMIZ HAK MÜCADELESİ’

“Bu dik duruşu yaratılan algılarla, üzerimizdeki ‘erken emeklilik istiyorlar, bütçeye yük’ diyorlar ya da sosyal medyada olumsuz durumlarla bizi ekarte etmeye çalışan gruplar var, kesimler var, büyüklerimiz var. Bizim alnımız ak, bizim davamız hak mücadelesi davası… Elimizden alınan, yıllardır hayalini kurduğumuz emekliliğimizin davası, çocuklarımızın geleceğinin davası.”

‘YILMAYACAĞIZ PES ETMEYECEĞİZ’

Dernek tüzüğünde değişikliğe gittiklerini ve federasyonlaşma kararı aldıklarını hatırlatan Özüpak, “11 ilde derneklerimiz süreci tamamlamak üzere. Biz 81 ildeyiz esasında. Her evdeyiz. İlerleyen süreçte çocuklarımız dahi bu mağduriyeti yaşayabileceği bir ortama doğru sürükleniyoruz. Varlığınız bu davanın sonucunu getirecek. Yapımızı ne kadar genişletirsek, ulaşamadıklarımıza ne kadar çok ulaşırsak biz bu davanın sonucunu getireceğiz. Yılmayacağız, pes etmeyeceğiz, dik duracağız, ama bunu birlikte yapacağız.”

ÖZGÜR ERDURSUN: GÜÇLÜDEN YANA DEĞİL HAKLIDAN YANA

BEYTD AÇILIŞ TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam