Pamela Didim'i salladı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 09:33
SON DAKİKA

Pamela Didim’i salladı

Aydın’ın Didim ilçesinde 3. düzenlenen Didim Vegan festivalinin ilk günün sonunda sahne alan Rock müziğinin güçlü isimlerinden Pamela Didimlilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Son Güncelleme :

22 Nisan 2019 - 23:49

reklam
Pamela Didim’i salladı
reklam

Festival alanı üzerinden yer alan otoparkta gerçekleşen konser öncesinden yerel müzik grubu Grup Eflatun sahne aldı. Konseri dinleyenler arasında Didim Garnizon komutanı Çetin Gülseven ve eşi, Didim belediye başkanı A. Deniz Atabay ve eşi, Didim ilçe emniyet müdürü Serkan Demircioğlu, Didim belediye meclis üyeleri de yer alırken soğuk havaya rağmen binlerce kişi konseri dinledi.

Şarkıcı Pamela özellikle son albümünden bir çok şarkı seslendirerek, sahne performansıyla dinleyenlerine hoş saatler yaşattı. Konserde Başkan Atabay’a Pamela’ya teşekkür plaketi ve çiçek vererek, katılımdan dolayı teşekkür etti. Şarkıcı Pamela’da Didim’de olmaktan mutlu olduğunu belirterek Başkan Atabay’a teşekkür etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam