Pınar Karşıyaka evinde mağlup | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Kasım 2023 - 23:05
SON DAKİKA

Pınar Karşıyaka evinde mağlup

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Pınar Karşıyaka, lider Fenerbahçe’den sonra üst üste ikinci mağlubiyetini evinde Türk Telekom’a yenilerek aldı: 86-89.

reklam
Pınar Karşıyaka evinde mağlup
Son Güncelleme :

28 Ocak 2019 - 0:13

reklam

Telekom’da Landesberg, 37 sayıyla takımına galibiyeti getiren isim oldu. Ligde 10 maçta 4 galibiyette kalan İzmir ekibine Walker’ın 27 sayısı yetmedi. Yeşil-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Berk ve Gailius maçta forma giymedi. Türk Telekom’da Kenny Gabriel, Serhat Çetin, Yunus Sonsırma, Kaya Peker ve Metin Türen eski takımlarına karşı oynadı.

İlk periyotta dış atışlarla etkili olan Türk Telekom’a Pınar Karşıyaka İlkan’ın pota altında etkili oyunuyla yanıt verdi. İlk 5 dakika 10-10 eşitlikle sona erdikten sonra 1’inci periyot 19-20 sonuçlandı. 2’nci periyodun başında Egemen ve İlkan’la sayılar bulan Karşıyaka, 32-24’le farkı 8 sayıya kadar çıkardı. Rakibine Landesberg ve Stimac’la karşılık veren Telekom, yeniden eşitliği yakalayıp devreye önde girdi: 40-43.

Üçüncü periyotta 17 sayı üreten Walker önderliğinde yeniden kontrolü eline alan ev sahibi, Henry’nin son saniye üçlüğüyle son 10 dakikaya 68-63 önde başladı. Çekişmeli geçen son periyotta Karşıyaka Henry, Telekom ise Landesberg’le sayılar buldu. Ladesberg’in bitime 33 saniye kala bulduğu basket faulle durumu 87-86’ya getiren konuk ekip, Karşıyaka’nın Walker’la bulduğu kritik hücumlardan boş dönünce salondan 89-86’lık galibiyetle ayrıldı.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam