Rihanna nişanlandı mı? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 06:00
SON DAKİKA

Rihanna nişanlandı mı?

Dünyaca ünlü yıldız Rihanna’nın milyarder sevgilisi Hassan Jameel ile nişanlandığı öne sürüldü.

Son Güncelleme :

30 Mart 2019 - 8:46

reklam
Rihanna nişanlandı mı?
reklam

Rihanna’nın ilk kez 2017 yılında bir tatilde birlikte görüntülendiği milyarder sevgilisi Hassan Jameel ile nişanlandığı iddia edildi.

31 yaşındaki Rihanna, E! kanalının sunucularından Morgan Stewart’ın sosyal medya hesabında paylaştığı ve kendisiyle ilgili “Bir nişan görüyorum ve muhtemelen bir de bebek” dediği videoyu beğendi. Bu da Rihanna ile Jameel’in nişanlandığı iddialarını güçlendirdi.

Stewart, videoda Rihanna ile ilgili beklentilerini “Bebek henüz değil. Ama kesinlikle bir nişan görüyorum ve iki yıl içinde de bir bebek” diyerek sürdürdü.

Sosyal medyada hayranları tarafından yorum yağmuruna tutulan Rihanna, Stewart’ın paylaşımını beğenmek dışında hiçbir cevap vermedi.

1988 doğumlu Hassan Jameel, ilk evliliğini sanat eksperi Lina Lazaar ile yaptı. Boşandıktan sonra Naomi Campbell ile yaşadığı ilişkiyle de gündeme gelmişti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam