Ronaldo'nun ilişkileri reklam amaçlı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 10:54
SON DAKİKA

Ronaldo’nun ilişkileri reklam amaçlı

Rus aktris ve televizyon sunucusu Viktoriya Bonya, Cristiano Ronaldo’nun Irina Shayk ve Georgina Rodriguez ile ilişkilerinin gerçek olmadığını, reklam amaçlı ilişkiler için aralarında sözleşme imzalandığını iddia etti.

Son Güncelleme :

21 Nisan 2019 - 11:46

reklam
Ronaldo’nun ilişkileri reklam amaçlı
reklam

Juventus’un süperstarı Cristiano Ronaldo için Rusya’dan çarpıcı bir iddia geldi.

Rus aktris ve televizyon sunucusu Viktoriya Bonya, yaptığı programda Ronaldo’nun eski sevgilisi Rus model Irina Shayk ile ilişkisinin reklam amaçlı olduğunu söyledi.

‘ŞU ANDA DA AYNISINI YAPIYOR’

Bonya, “Cristiano Ronaldo ile Irina Shayk, 5 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşme bittiğinde ayrıldılar. Şimdiki kadınlar her şeyi yapmaya hazırlar” dedi.

Viktoriya Bonya, “Ronaldo’nun şu andaki kız arkadaşı Georgina Rodriguez’in de bildiğim kadarıyla sözleşmeli” dedi.

“Ben böyle bir şeyi hayatta yapamazdım. Gerçek bir aile ve gerçek bir koca isterdim” diye konuşan Bonya’nın sözlerine şimdilik cevap gelmedi.

7 çocuk hayali kuran Ronaldo’nun, 3’ü taşıyıcı anneden 4 çocuğu var.

Bir dönem ünlü futbolcuyla aşk yaşayan dünyaca ünlü model Irina Shayk ayrılık kararları için “Ronaldo beni birçok kadınla aldattı. İlişkimizi bitiren buydu” demişti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam