Saadet yönetimine Bursa'dan 4 isim | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 21:06
SON DAKİKA

Saadet yönetimine Bursa’dan 4 isim

Saadet Partisi’nin hafta sonu yapılan büyük kongresinde Bursa’dan 4 isim parti yönetiminde yer aldı. İşte o isimler…

reklam
Saadet yönetimine Bursa’dan 4 isim
Son Güncelleme :

05 Kasım 2019 - 14:25

reklam

Olay gazetesi Baiyazarı Ahmet Emin Yılmaz, hafta sonu yapılan Saadet Partisi kongresinin Bursa’ya yansımalarını bugünkü köşesine taşıdı.

Yılmaz’ın yazısı şöyle:

“Pazar günü Saadet Partisi’nin kurultayı vardı. Temel Karamollaoğlu’nun yeniden genel başkan seçildiği kurultayda, Bursa’yı da ilgilendiren sonuçlar var.

Örneğin…

Son 3 kurultayda, Genel İdare Kurulu Üyesi seçilen Selim Sait Terzioğlu bu kez GİK yerine Yüksek Disiplin Kurulu’na aday gösterildi ve seçildi.

Buna karşın…

Daha önce SP Osmangazi İlçe Başkanı olarak görev yapan, geçmiş yerel seçimlerde Osmangazi Adayı ve son genel seçimde milletvekili adayı olarak listelerde yer alan Gökhan Gerçek bu yeni dönemde GİK’e seçildi.

Bir anlamda…

Terzioğlu ve Gerçek arasında GİK nöbet değişimi yaşandı.

Yanı sıra…

SP Bursa İl Başkan Yardımcısı Recep Aygün ile İnegöl İlçe yönetiminden Yaşar Yazıcı da yeni dönemde Genel İdare Kurulu listesinin yedekleri bölümünde yer aldılar.

Böylece…

GİK listesi 1 asıl, 2 yedek ve YDK listesinde 1 asıl olmak üzere SP Genel Merkezi yönetim kademelerinde Bursa 4 isimle temsil edilecek.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam