Şahinkaya'da 24 Kasım kutlaması | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 19:23
SON DAKİKA

Şahinkaya’da 24 Kasım kutlaması

Şahinkaya Koleji ve Academy 1418 öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Podyum Davet’te düzenlenen görkemli bir gece ile neşe ve coşku içinde kutladılar.

reklam
Şahinkaya’da 24 Kasım kutlaması
Son Güncelleme :

21 Kasım 2019 - 15:11

reklam

Şahinkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Şahinkaya, Kurucu Müdür Nebahat Şahinkaya, Genel Müdür Nihat Tekin ve Kurumsal Kalite Direktörü Dilay Şahinkaya’nın da katıldığı kutlama yemeği Podyum Davet’te çok özel anlara sahne oldu. Gecede, Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Şahinkaya, Şahinkaya Eğitim Kurumları’nda 10. yılını tamamlayan Ortaokul Müdürü Esra Akkay’a Onur Ödülü takdim etti. Plaket töreninin ardından yapılan hediye çekilişinde ise öğretmenlere sürpriz hediyeler dağıtılırken, gecede şarkıcı Taner, orkestra eşliğinde birbirinden güzel şarkılar seslendirdi. Gecede gönüllerince dans edip eğlenen öğretmenler, 24 Kasım pastasını ise hep birlikte neşe içinde kestiler.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam