Seda Akgül makyajsız halini paylaştı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 13:23
SON DAKİKA

Seda Akgül makyajsız halini paylaştı

Fotoğraflarında fotoşop olduğu için eleştirilen Seda Akgül’den cesur pozlar. Akgül süper minisi ve dekoltesiyle meydan okudu.

Son Güncelleme :

28 Şubat 2019 - 8:46

reklam
Seda Akgül makyajsız halini paylaştı
reklam

Sunucu Seda Akgül, sosyal medya hesabından tatilde arkadaşı ile çekilmiş bir fotoğrafını yayınlamış ve olay olmuştu. Hatta durum ortaya çıkınca da “Arkadaşımla yıllar sonra kavuşmuşuz. O fotoğrafların ikisinde de photoshop var. Espri olsun diye yaptık” demişti.

Yaptığı her paylaşımla olay olmayı başarıyor sunucu Seda Akgül. En son bu fotoğrafı paylaşmış ve arkadaşı aynı fotoğrafı paylaşınca photoshop yaptığı ortaya çıkmıştı. Ancak Akgül bu iddiaları hiç kabul etmedi.

Baktı eleştiriler duracak gibi değil ve kimse ona inanmıyor. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden süper mini elbisesiyle ev halini paylaştı.

Yapılan eleştirilere yanıt niteliğinde bu pozları sosyal medyaya damga vuran Akgül şu yorumu yaptı:

“Hepinizin merak ettiği, biz genç iken gönül dostlarımızın sevdiği baris_nalbantoglu çekti bu fotoyu. Hadi fotoşop yok, makyaj yok!!!! Ne diyeceksiniz? Çirkin, yaşlı, deli… Mutluyum… O kadar!!!!!”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam