Seul büyükelçisi Keramet'e hayran kaldı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

16 Nisan 2024 - 19:43
SON DAKİKA

Seul büyükelçisi Keramet’e hayran kaldı

Türkiye’nin Güney Kore Seul Büyükelçisi Ersin Ecrin, TURSAB Güney Marmara Başkanı Murat Saraçoğlu ile birlikte Keramet Ilıca tesislerini gezdi. Turizm acentelerinin son dönemlerde ilgisini çeken Ilıca tesislerine hayran kalan büyükelçi Ecrin, tesislerin turizme kazandırılması gerektiğini söyledi.

reklam
Seul büyükelçisi Keramet’e hayran kaldı
Son Güncelleme :

01 Ağustos 2019 - 13:30

reklam

Orhangazi’ye bağlı Keramet Mahallesi’nde bulunan Ilıca tesisleri son günlerde turizm acentelerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. TURSAB Güney Marmara başkanlığının bir çok organizasyon düzenlediği Keramet Ilıca’yı önceki gün Türkiye’nin Seul Büyükelçisi Ersin Ecrin eşi ile birlikte ziyaret etti.

TURSAB Güney Marmara Başkanı Murat Saraçoğlu ile birlikte Keramet Ilıca tesislerine gelen Seul Büyükelçisi Ersin Ecrin, Keramet tesislerinin tabiî güzelliği ve su sıcaklığı ile büyük öneme sahip olduğunu ifade etti. Büyükelçi, Ilıca tesislerinin turizme kazandırılması gerektiğini ifade etti. Ilıca tesislerinde mahallî ürünler stantlarını da gezip alışveriş yapan Büyükelçi Ersin Ecrin, daha sonra TURSAB Başkanı ile birlikte İznik’e geçti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam