Sofia Richie moda markası oluşturuyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 03:51
SON DAKİKA

Sofia Richie moda markası oluşturuyor

Kourtney Kardashian’ın eski eşi Scott Disick’in sevgilisi Sofia Richie, kendi moda markasını oluşturmak ve moda tasarımcısı olmak için hazırlıklara başladı.

Son Güncelleme :

01 Mayıs 2019 - 11:46

reklam
Sofia Richie moda markası oluşturuyor
reklam

Efsane isim Lionel Richi’nin kızı Sofia Richi artık bir iş kadını ve moda tasarımcısı olacak. Kourtney Kardashian’ın eski eşi Scott Disick ile yaşadığı aşk ile adından söz ettiren Richi, kendi markasını oluşturmak için kolları sıvadı.

Göbek adı olan Stone’dan ilham alarak Sofia Stone adını vermeyi planladığı markasını yakın zamanda piyasaya sürecek olan Richi, kendi kişisel tarzını tasarımlara yansıtacak.

Bodysuits, crop top üstler, kadife yüksek belli pantolon ve elbiseleri içeren 12 parçalı bir koleksiyon hazırlayan Sofia Richi, kreasyonu ağustos sonunda çıkaracakmış.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam