'Sokakta ne zaman konuştum ki?' | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 06:07
SON DAKİKA

‘Sokakta ne zaman konuştum ki?’

Sosyal medyadan paylaştığı Oscar Wilde’ın “Size sıradan biriymişsiniz gibi davranan kişileri asla sevmeyin” sözleriyle Kenan Doğulu ile evliliğinde kriz yaşadığı iddiaları tekrar gündeme gelen Beren Saat gazetecilerin soruları üzerine “Ben sizinle sokakta ne zaman konuştum ki” diye cevap verdi.

Son Güncelleme :

11 Temmuz 2019 - 15:51

reklam
‘Sokakta ne zaman konuştum ki?’
reklam

Evliliklerinde kriz iddialarıyla gündemde olan Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Saat, önceki gün arkadaşıyla birlikte Arnavutköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi.

“KONUŞMAK İSTEMİYORUM”

Üç saat kaldığı mekan çıkışında kendisini bekleyen gazetecilerin soruları karşısında sessiz kalan Beren Saat, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve eşi Kenan Doğulu’nun konserine gitmemesi hatırlatılınca, “Ben sizinle sokakta ne zaman konuştum ki? Konuşmak istemiyorum, teşekkür ediyorum” cevabını verdi.

Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında kesinlikle konuşmayacağını söyleyen oyuncu, yanındaki kadın arkadaşının belini tutarak, Arnavutköy sokaklarında gözlerden kayboldu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam