Survivor 2019 son bölümde kim elendi? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 12:48
SON DAKİKA

Survivor 2019 son bölümde kim elendi?

Survivor 2019’un son bölümünde kim elendi? sorusu yanıt buldu.

Son Güncelleme :

21 Haziran 2019 - 11:17

reklam
Survivor 2019 son bölümde kim elendi?
reklam

Survivor 2019’un son bölümünde ikinci dokunulmazlık oyunu da oynandı ve hızlı elemeye geçildi.

Skor 9-8 iken Katerina Dalaka ile Afroditi karşı karşıya geldi. Nefeslerin tutulduğu bu kritik mücadelede geriden gelen Afroditi sayısını aldı ve skoru 10’a 8 yaparak, beyaz takıma ikinci dokunulmazlığı kazandıran isim oldu.

Bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden siyah takım iki eleme adayı çıkardı. İlk adayı Türk yarışmacılar, ikinci adayı Yunan yarışmacılar belirledi. Ada konseyinde siyah takımda yapılan oylamada eleme adayları Sude ve Emre oldu.

Türkiye’de yapılan son toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre Sude ve Emre arasından en az oyu alan yarışmacı açıklandı. Survivor’da bu hafta elenen isim Sude oldu.

Sude elendiği açıklandıktan sonra gözyaşlarına boğuldu. Sude veda konuşmasında, “Buraya kadar gelmişken, elenince bir şey kaçırmış gibi hissettim. Finale kısa bir zaman kalmıştı. Burada çok güzel şeyler yaşadım. Çok büyüdüğümü hissettim, çok şey yaşadım. “Bu zamana kadar sadece takım için elimden geleni yaptım” ifadelerini kullandı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam