Survivor 2019'da kim elendi, Yunanistan şampiyonu kim oldu? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Mart 2024 - 11:31
SON DAKİKA

Survivor 2019’da kim elendi, Yunanistan şampiyonu kim oldu?

Survivor Türkiye Yunanistan’da finale kim kaldı, yarı finalde kim elendi, Yunanistan’ın şampiyonu kim oldu sorularının cevapları belli oldu.

Son Güncelleme :

01 Temmuz 2019 - 10:30

reklam
Survivor 2019’da kim elendi, Yunanistan şampiyonu kim oldu?
reklam

Survivor Türkiye Yunanistan’ın 109. bölümünde yarı final heyecanı yaşandı. Survivor Türkiye takımından Seda ile Emre SMS oylamasına çıktı. En az oyu alan Emre Survivor’a veda etti, Seda ise yarı finalist olarak Yusuf ve Okay ile birlikte oylamaya kalmaya hak kazandı.

Survivor Türkiye takımından yapılan SMS oylamasında en az oyu alan Okay elendi. Böylece Yusuf ve Seda finalist oldu.

Survivor Yunanistan takımından ise Dimitra, Nikos ve Afroditi, Dalaka ile finalde yarışmak için SMS oylamasına çıktı. En az oyu alan Afroditi ve Nikos elendi. Böylece Dimitra ve Dalaka Survivor Yunanistan’da finalist oldu.

İki finalistten en fazla oyu alan Dalaka Survivor Yunanistan şampiyonu oldu. İşte Survivor’da dün yaşananlar ve finalistler hakkında bilmeniz gerekenler.

YARI FİNAL

Survivor’da dün akşam Türk yarışmacılar arasında yarı final oyunu oynandı. Yarı final oyununda Yusuf, Okay, Emre ve Seda bireysel olarak oynadı. İlk oyunda basket atışları Seda’ya zor anlar yaşattı.

Oyunu ilk kazanan yarışmacı Yusuf oldu, ikinci Okay en son Seda kazandı. İlk kaybeden Emre oldu. Emre yarı final öncesinde oylamaya çıkacak.

İkinci oyunca Emre ile birlikte oylamaya çıkacak ikinci yarışmacı belirlendi. Seda, Okay ve Yusuf arasında oynanan oyunda heyecan yine çok yüksekti.

İlk yarı finaline gidecek isim Okay oldu. İkinci isim Yusuf oldu. Emre ve Seda ise yarı final için oyalamaya çıkacak isimler oldu.

Yunanistan takımından ise Dalaka final koltuğuna oturmayı garantiledi.

Bu akşam Emre ile Seda eleme potasında yer alacak. Pazartesi akşamı ise Bodrum’da yapılacak dev final ile 2019 Survivor şampiyonu belli olacak.

Seda için oy kullanmak isteyenler SEDA yazıp 1890’a SMS göndermeleri gerekiyor.

Emre için oy kullanmak isteyenler EMRE yazıp 1890’a SMS göndermeleri gerekiyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam