Survivor 2019'da Küba ödülünü kim kazandı? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 00:03
SON DAKİKA

Survivor 2019’da Küba ödülünü kim kazandı?

Survivor 2019 son bölümde dokunulmazlığı ve Küba ödülünü kim kazandı? soruları yanıt buldu.

Son Güncelleme :

11 Haziran 2019 - 16:42

reklam
Survivor 2019’da Küba ödülünü kim kazandı?
reklam

Hızlandırılmış elemelere geçilen Survivor’da bir dokunulmazlık oyunu da oynandı.

Beyaz takım oyunu 10-9 kazanarak avantaj elde etti.

Survivor’da sona yaklaşırken ödüller büyümeye devam ediyor. Son bölümde sunucu Murat Ceylan oyunu kazanan takımın Küba’ya gideceğini ve doyasıya eğleneceğini açıkladı.

Survivor’da Küba seyahati ödüllü oyun öncesinde Yunan sunucu Sakis, yarışmanın iddialı isimlerinden Dalaka’ya kötü bir haber verdi. Sakis, Dalaka’nın pasaportunun süresinin dolması nedeniyle oyunu kazansa bile Küba’ya gidemeyeceğini açıkladı.

Sakis, “Siyah takım kazanırsa Dalaka Küba’ya gidemeyecek. Pasaportunun süresi çok yakında bitiyor. Küba’ya seyahat edebilmen için 6 aydan uzun süreli pasaportun olması lazım” dedi. Sakis’in açıklamasından sonra gözyaşlarına boğulan Dalaka, “Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Takımımın kazanması için çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Küba ödüllü oyunda kıran kırana bir mücadele yaşandı. Oyunca skor 9-8’e gelince siyah ve beyaz takım best of mücadelesine çıktı. Takımlar en iyi ikişer yarışmacılarını seçti. Oyunu ise beyaz takım 10-8 kazanmayı başardı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam