Survivor'da final öncesi son ödül oyununu kim kazandı? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 04:23
SON DAKİKA

Survivor’da final öncesi son ödül oyununu kim kazandı?

Survivor’da final öncesi son ödül oyunu kim kazandı? sorusunun cevabı belli oldu.

Son Güncelleme :

29 Haziran 2019 - 8:27

reklam
Survivor’da final öncesi son ödül oyununu kim kazandı?
reklam

Survivor Türkiye Yunanistan’ın dün yayınlanan 107. bölümde takımlar mini oyunda karşı karşıya geldi. Eğlenceli geçen mücadelenin sonunda Yusuf ve Seda karşı karışya geldi. Seda’nın galip gelmesiyle oyunu 7-5 beyaz takım kazandı.

SON ÖDÜL OYUNU

Survivor’da büyük final öncesi Punta Cana’da veda yemeği ödül oyunu heyecanı vardı. Siyah ve beyaz takım yarışmacıları son büyük ödülü kazanabilmek için mücadele etti.

FİNAL ÖNCESİ MORAL

Survivor’da final öncesi ödül oyununu 10’a 7 beyaz takım kazandı. Beyaz takım yarışmacıları Punta Cana’da bir vinçle havaya kaldırılan platformda, yerden metrelerce yüksekte yemek yedi. İlginç yemek ödülüyle yarışmacılar finaller öncesinde moral depoladı.

SURVIVOR 2019 FİNALİSTLERİ KİMLER?

Survivor’da finale kalan yarışmacılar da belli oldu. Türk yarışmacılardan Seda, Emre, Yusuf veOkay finale kalan dört yarışmacı oldu. Yunan yarışmacılardan ise Dalaka, Dimitra, Nikos veAfroditi finallere kaldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam