Survivor'da finale kimler kaldı? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 14:04
SON DAKİKA

Survivor’da finale kimler kaldı?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında yarı final heyecanı yaşandı. Survivor yarı finalinde canlı yayında sms oylaması yapıldı. Finallere kalan Seda ve Emre arasındaki oylamada bir isim veda etti. Peki Survivor yarı finalde kim elendi

Son Güncelleme :

30 Haziran 2019 - 23:27

reklam
Survivor’da finale kimler kaldı?
reklam

Türkiye ve Yunanistan’da ortak yayınlanan Survivor 2019’un finalleri Bodrum’da yapılıyor. Türk ve Yunan yarışmacılar arasından ayrı ayrı birer şampiyonun çıkacağı finallerde ilk adım olan yarı final heyecanı yaşandı.

Survivor’ın son bölümünde ilk eleme yapıldı. Emre ve Seda canlı yayında sms oylamasına kaldı. Sonuçlara göre, rakibinden daha az oy alan Emre elendi. Seda ise Yusuf ve Okay’la birlikte yarı finaldeki ikinci oylamaya kaldı.

Survivor’da Seda, Okay ve Yusuf arasında yapılacak sms oylaması sonuçlarına göre bir kişi daha veda edecek. İki yarışmacı ise 1 Temmuz Pazartesi akşamı gerçekleştirilecek olan büyük finalde Survivor 2019 şampiyonu olabilmek için yarışacak.

YUNANİSTAN’DA ŞAMPİYON BELLİ OLUYOR

Türkiye’deki yapımın aksine Yunanistan’da ise şampiyon isim Pazar akşamı belli olacak. Yunan yarışmacılar Katerina Dalaka, Dimitra Vamvakousi, Nikos Kosmas ve Afroditi Skafida finale kalan isimler olmuştu. Dalaka, Afroditi, Nikos ve Dimitra arasında yapılan SMS oylaması sonucu, Survivor finaline kalan iki isim Dimitra ve Dalaka olarak belirlendi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam