Survivor'da format değişiyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 09:28
SON DAKİKA

Survivor’da format değişiyor

Acun Ilıcalı, Survivor 2020’de format değişikliğine gidileceğini söyledi.

Son Güncelleme :

06 Temmuz 2019 - 8:33

reklam
Survivor’da format değişiyor
reklam

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan yarışmasının final yapmasının ardından Bodrum’da kısa bir tatil yapan Acun Ilıcalı, İstanbul’a döndü.

Acun llıcalı, TV8 kanalında yeni yayınlanmaya başlayan, Seray Sever ile Hakan Hatipoğlu’nun sunduğu Gel Yazın Konuşalım programına konuk oldu.

‘SURVIVOR’IN FARKLI BİR MÜŞTERİSİ OLDU’

Programda Survivor 2020’nin farklı bir formatta olacağını açıklayan Acun Ilıcalı, “Gelecek yıl yeni formatta bir Survivor düşünüyoruz. Bu yıl Survivor’ın farklı bir müşterisi oldu. ‘Beklediğimizi yüzde 100 aldık’ diyemem. Ama iki ülke için çok faydalı oldu.

Yunan çocuklar ve bizimkiler pırıl pırıldı. Yunanistan’da gündemde olan bir isimim. Her dakika bir Türk prodüksiyonu olduğunu ve Acun’un yaptığını herkes biliyordu” şekkinde konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam