Survivor'da kim elendi? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 09:33
SON DAKİKA

Survivor’da kim elendi?

Survivor’da bu akşam eleme heyecanı vardı. Beyaz Takımdan Tony ve Kyriakos eleme adayları olmuştu. Tony, sayı almakta güçlük çeken ancak sürekli tartışma yaratan bir yarışmacı ancak daha önce birçok kez eleme potasına girip kurtulmayı başarmıştı. Kyriakos ise birçok yarışmacıya göre arka planda kalan sakin bir isim, son zamanlarda kendini geliştirmiş ve sayı almaya başlamıştı. Yunan halkı SMS oylaması yaparak Dominik’e veda edecek ismi belirledi. Peki Survivor son bölümde kim elendi, kim gitti?

Son Güncelleme :

19 Nisan 2019 - 23:47

reklam
Survivor’da kim elendi?
reklam

Survivor’da SMS oylaması sonucu bir kişi daha adaya veda etti. Son bölümlerde Beyaz takım iki dokunulmazlık oyununu da kaybetmiş ve elenmek üzere 2 Yunan yarışmacı belirlemişti. Kurallara göre Türk ve Yunan yarışmacılar sırayla eleniyor. Geçen hafta Siyah Takımdan Melisa elenmişti. Beyaz Takım eleme adayları olarak Tony ve Kyriakos’u aday gösterdi.

Survivor’da SMS oylaması sonucu adaya veda eden isim: TONY

Tony: Kendi takımımla zaten adada konuşmuştum. Bekledikleri gibi çıkmadım. Çok uğraştım ama olmadı. Üzdüğüm herkesten özür dilerim.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam