Survivor'da sembol finaline kim kaldı? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

23 Nisan 2024 - 21:56
SON DAKİKA

Survivor’da sembol finaline kim kaldı?

Survivor’da sembol yarı finalini kim kazandı, finale kim kaldı, ödül oyununu hangi takım kazandı sorularının cevapları belli oldu.

Son Güncelleme :

22 Haziran 2019 - 8:16

reklam
Survivor’da sembol finaline kim kaldı?
reklam

Survivor 101. bölümde siyah ve beyaz takım yemek ödülü için yarıştı. Kıyasıya bir mücadelenin ortaya konduğu oyunda skor 9-9’a kadar geldi ve takımlar bayrak yarışına çıktı.

Oyunun kaderini belirleyen mücedeleye siyah takımdan Katerina Dalaka ve Emre çıkarken, beyaz takımdan da Afroditi ile Nikos çıktı.

Yine nefes nefese bir mücadeleye sahne olan Survivor ödül oyununu kazanan taraf beyaz takım oldu.

Survivor 101. bölümde sembol oyunu yarı finali için mücadele edildi.

Kadınlarda, tek yarışmacı olan Seda direkt olarak sembol finalinin ilk yarışmacısı olurken, Bora ve Okay’ın elenerek oyun dışı kaldığı sembol yarı finalinde, Yusuf ile Emre final için yarıştı.

Birçok aşamadan oluşan parkurda inanılmaz bir mücadele verilirken, iki yarışmacı da son son sembolleri aynı anda düşürdü, kazananı belirlemek için kamera kayıtlarına gidildi. Erkeklerde Yusuf ikinci sembol finalisti oldu.

Seda ile Yusuf arasında oynanacak sembol finalini kazanan isim Survivor’ın büyük finaline gidiş biletini alacak.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam