Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Bursa'ya geliyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 00:58
SON DAKİKA

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Bursa’ya geliyor

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk tarım ve orman bakanı olan Pakdemirli bir dizi ziyaret için Bursa’ya geliyor.

reklam
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Bursa’ya geliyor
Son Güncelleme :

05 Ocak 2019 - 10:39

reklam

Sabah saat 09:00’da Bursa’da olması beklenen Bakan Bekir Pakdemirli, ilk olarak yangın felaketi geçiren Çağrışan’a fidan dikim törenine katılacak. Bursa’ya yeni atanan Vali Yakup Canbolat ile buluşacak olan Pakdemirli ardından AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret edecek.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve yönetim kurulu ile Fomara’daki il binasında bir araya gelecek olan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, cuma namazını Ulucamii’de kılacak.

Bursa programının ardından Karacabey’e geçecek olan Pakdemirli, sırasıyla TİGEM Sosyal Tesisleri ile Ziraat Odası açılışına katılacak ve üyelerle bir toplantı gerçekleştirecek. Bu programın ardından da Tarım ve Orman Bakanı Bursa’dan ayrılacak.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam