Tarkan Rusları yine mest etti | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 00:32
SON DAKİKA

Tarkan Rusları yine mest etti

Tarkan, 10 yıl sonra Rusya’nın başkenti Moskova’da konser verdi. Rusların Tarkan’a olan yoğun ilgisi ise kameralara yansıdı.

Son Güncelleme :

18 Mayıs 2019 - 8:50

reklam
Tarkan Rusları yine mest etti
reklam

Tarkan, “Türkiye-Rusya Karşılıklı Kültür ve Turizm Yılı” çerçevesinde ikinci konserini Moskova’da verdi. 2 gün önce Tataristan’ın başkenti Kazan’da gerçekleşen konsere binlerce insan akın ederken Moskova konserine de Ruslar büyük ilgi gösterdi. Moskova’daki Crocus City Hall isimli büyük konser merkezinde gerçekleşen konserde Tarkan sahneye lazer gösterileri eşliğinde çıktı.

Konser sırasında Rus hayranlarına seslenen Tarkan, “10 yıl mı geçti? Ben sizi özledim, siz beni özlediniz mi? Moskova’ya geldiğim için mutluyum. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
Tarkan’ın Moskova konserinde Rusların unutamadığı, “Şıkıdım, Dudu ve Fındıkkıran” şarkıları hep bir ağızdan söylendi. 2 saat süren konser sonrası Tarkan sahneden uzun süreli alkışlarla ayrıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam