Teleferikle Uludağ'a çıkmak için saatlerce beklediler | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 01:40
SON DAKİKA

Teleferikle Uludağ’a çıkmak için saatlerce beklediler

BURSA (AA) – Yarıyıl tatilinin son gününde Uludağ’a çıkmak isteyen ziyaretçiler, kent merkezindeki teleferik istasyonu önünde saatlerce kuyrukta bekledi.

reklam
Teleferikle Uludağ’a çıkmak için saatlerce beklediler
Son Güncelleme :

20 Şubat 2019 - 17:46

reklam

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’daki tesislerde, sömestir tatilinin son gününde de yoğunluk yaşanıyor.

Uludağ’a çıkmak için merkez Yıldırım ilçesindeki Teferrüç Mahallesi’nde bulunan teleferik merkez istasyonuna gelenler, yoğunluk nedeniyle saatlerce kuyrukta bekledi.

İstasyon önünde yüzlerce metreyi bulan tatilci kuyruğu, zaman zaman sokak aralarına kadar uzadı.

Araçlarıyla gelenlerin yanı sıra Oteller Bölgesi’ne çıkan tatilciler, otel, kayak pisti ve piknik alanlarını doldurdu.

Güneşli havayı ve hafta sonu tatilini de fırsat bilen ziyaretçiler, kayak ve snowboard yaptı. Tatilcilerden bazıları kar topu oynayarak keyifli vakit geçirdi.

Bursa Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, kar kalınlığının 1,5 metreyi aştığı, hava sıcaklığının en düşük sıfırın altında 2, en yüksek 4 derece ölçüldüğü Uludağ’da bugün ve yarın yağış beklenmiyor.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam