Tevez: "Finalin rövanşını Madrid'de oynamak utanç verici!" | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 16:52
SON DAKİKA

Tevez: “Finalin rövanşını Madrid’de oynamak utanç verici!”

Tarihi derbi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Boca Juniors forveti Carlos Tevez; “Copa Libertadores finalinin rövanşını Madrid’de oynamak gerçekten utanç verici!” dedi.

reklam
Tevez: “Finalin rövanşını Madrid’de oynamak utanç verici!”
Son Güncelleme :

21 Ocak 2019 - 20:11

reklam

Copa Libertadores finali ‘Superclasico’ olmuş ve ilk maç da 2-2 sona ermişti.

Rövanş öncesi River Plate taraftarları Boca Juniors takımını taşlayınca karşılaşma önce ertelenmiş, ardından da Madrid’de yapılmasına karar verilmişti.

Tarihi derbi, Copa Libertadores finalinin rövanşı, 9 Aralık Pazar günü Santiago Bernabeu’da yapılacak.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Boca Juniors forveti Carlos Tevez; “Burada oynamak biraz garip ama konsantrasyonumuzu ayarlamaya çalışıyoruz. Burada oynamak, buna sebep veren insanlar için utanç verici, biz oyuncular için değil.” dedi.

“O insanlar, böyle bir finali evimizde oynama hayalimizi elimizden aldı. Burada oynayacak olsak da hala önemli bir final, tribünlerde aynı atmosfer olur mu bilmem ama bizim için hala ‘Copa Libertadores Finali’, değişen bir şey yok.” açıklamasını yaptı.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam