Trabzonspor Ekuban'ın bonservisini alıyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 00:39
SON DAKİKA

Trabzonspor Ekuban’ın bonservisini alıyor

Sezon başında Leeds United’dan satın alma opsiyonu ile kiralanan forvet Ekuban’ın performansı dikkat çekiyor.

reklam
Trabzonspor Ekuban’ın bonservisini alıyor
Son Güncelleme :

06 Ocak 2019 - 12:15

reklam

Bu sezon başında Leeds United’dan Trabzonspor’a kiralanan Caleb Ekuban, yedek kulübesinden gelip verdiği katkı ile dikkat çekti.

200 bin euroya kiralanan futbolcunun satın alma opsiyonu 1 milyon euro. Bu sezon 177 dakika görev yapan ve üç gol atan 24 yaşındaki futbolcu, böyle devam ederse satın alınacak. Gana asıllı İtalyan santrfor kalmak istediğini yönetime bildirmiş durumda. Her sezon 750 bin euro ödenecek Ekuban için Promoesport Italia Srl’ye 225 bin euro menajerlik bedeli verilecek.

1 TAŞLA 3 KUŞ

Devre arasında takviye yapacak olan Trabzonspor’un, Hollanda’nın Den Haag takımından Wilfried Kanon ile ilgilendiği belirtildi. 25 yaşındaki Kanon’ın 5 parmağında 5 marifeti var. Asıl mevkii ön libero olan yıldız futbolcu, sol bek ve stoper de oynayabiliyor.

Bu sezon 14 maçta görev yapan tecrübeli oyuncunun kulübü ile 2022’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Fildişi Sahili Milli Takımı formasını da giyen Kanon için bir milyon euro bonservis ödenebilir.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam