TSYD Bursa'dan Vali Canbolat'a ziyaret | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

23 Nisan 2024 - 15:48
SON DAKİKA

TSYD Bursa’dan Vali Canbolat’a ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) Bursa Şubesi yönetim kurulu, Vali Yakup Canbolat’I ziyaret etti.

reklam
TSYD Bursa’dan Vali Canbolat’a ziyaret
Son Güncelleme :

03 Aralık 2018 - 22:30

reklam

TSYD Bursa Şubesi yönetim kurulu geçtiğimiz haftalarda yayımlanan Valiler Kararnamesi’yle Mülkiye Başmüfettişi olan İzzettin Küçük’ün yerine Konya’dan Bursa’ya atanan Yakup Canbolat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tarihi Valilik binasında gerçekleştirilen ziyarette TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi’nin yanı sıra, Genel Sekreter Engin Aksöz ile Basın ve Akreditasyon Sorumlusu Kübra Gülseren de hazır bulundu. Bursa’nın sporla özdeşleşmiş bir kent olduğuna vurgu yapan Ekmekçi, kentin başlıca markalarının başında gelen Bursaspor’un yanı sıra özellikle basketbol ve voleybolda da önemli takımlarla şampiyonluklar yaşandığına vurgu yaptı.  Kent dinamiklerinin spora sağladığı destekler sayesinde toplumun sosyalleşmesi ve sağlıklı bir hayat sürmesinde pay sahibi olduğuna vurgu yapan Başkan Ekmekçi, Vali Yakup Canbolat’ın da şehre bu anlamda da değerli katkılar sunacağından şüpheleri olmadığını dile getirdi.

YEŞİL BEYAZA DEVAM

Ziyaretlerinden dolayı Ekmekçi’ye teşekkürlerini ileten Vali Yakup Canbolat, TSYD’yi Konya valiliği döneminden itibaren takip ettiğini belirtti. Bursa’nın tüm vatandaşlar için ortak özne olduğunu kaydeden Canbolat, ” Şehrin daha ileri taşınması noktasında herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Bursa’da iyi işlere imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bursa için sporun ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Takımımızın evinde oynadığı Kasımpaşa karşılaşmasını da takip ettim. Konyaspor’la aynı renklere sahip olan Bursaspor’la birlikte yeşil beyaza gönğül vermeye devam edeceğim” dedi.

 

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam