Turgay Erdem: "Nilüfer'den doğacak güneşle tüm Bursa'yı aydınlatacağız" | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 05:32
SON DAKİKA

Turgay Erdem: ”Nilüfer’den doğacak güneşle tüm Bursa’yı aydınlatacağız”

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Nilüfer’den doğacak güneşle tüm Bursa’da aydınlığı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

reklam
Turgay Erdem: ”Nilüfer’den doğacak güneşle tüm Bursa’yı aydınlatacağız”
Son Güncelleme :

19 Şubat 2019 - 20:47

reklam

Erdem, Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun ile Muş İli Kültür Eğitim Kalkındırma Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nce düzenlenen kahvaltıya katıldı.

Burada yaptığı konuşmada, Muşlularla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Erdem, “Nilüfer’den doğacak güneşle tüm Bursa’da aydınlığı sağlamak amacındayız. Sayın Mustafa Bozbey’e güveniyor, onun büyükşehir başkanlığında Nilüfer’de daha da güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Anadolu’nun kadim şehirlerinden biri olan Muş’un Bursa için önemine değinen Erdem, şunları kaydetti:

“Nilüfer’i Nilüfer yapmak için gecemizi gündümüze katarak 15 yılı sizlerle birlikte geçirdik. Yönetim anlayışımızda birlikte çalışmak ve sizlerin öneri ve görüşleriyle daha da ilerlemek var. Bugüne kadar vermiş olduğunuz destek ve katkı için teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de desteğinizi bekliyorum. Çocuklarımız için Nilüfer’de çıtayı yukarı çıkarmak için birlikte hareket edeceğiz.”

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam