Turgay Erdem yangının olduğu bölgede | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 12:31
SON DAKİKA

Turgay Erdem yangının olduğu bölgede

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde üç apartmanda çıkan yangın mahalleliye korku dolu anlar yaşattı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem yangının olduğu bölgeye giderek, “Evleri hasar gören ailelerin yaralarını sarmak için her zaman yanlarında olacağız. ” dedi.

reklam
Turgay Erdem yangının olduğu bölgede
Son Güncelleme :

07 Ağustos 2019 - 23:15

reklam

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde Balkan Mahallesi Turhan Haznedaroğlu Caddesi’nde Zümrüt Apartmanı’nda yangın çıktı.

İzolasyon çalışması sırasında tutuşan çatıda başlayan yangın kısa sürede büyüyerek bitişikteki iki apartmana da sıçradı. Üç apartmanda korku dolu dakikalar yaşandı.

İtfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi ardından yangın 1 saatte kontrol altına alındı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem yangının olduğu bölgeye giderek bilgi aldı.

Erdem’in Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Balkan Mahallemizde itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle büyük bir facianın önüne geçildi. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında evleri hasar gören ailelerin yaralarını sarmak için her zaman yanlarında olacağız. Hepimize geçmiş olsun.” ifadeleri yer aldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam