Türk Kızılayı'ndan Büyükorhan'a sevgi eli | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Mart 2024 - 03:46
SON DAKİKA

Türk Kızılayı’ndan Büyükorhan’a sevgi eli

Türk Kızılay eğitime desteğini sürdürüyor.

reklam
Türk Kızılayı’ndan Büyükorhan’a sevgi eli
Son Güncelleme :

22 Aralık 2019 - 17:10

reklam

Bir süredir dağ ilçelerinde yürüttüğü çalışmaları ile bölgede yaşayan ve ilköğretim düzeyinde eğitimlerini sürdüren çocuklara hayırseverlerin hediyeleri giysi ve kırtasiye malzemelerini ulaştıran Türk Kızılay Bursa Şubesi yönetici ve gönüllüleri son olarak Büyükorhan ilçesindeydi.

Program kapsamında Büyükorhan İlçesinde ilköğretim seviyesinde eğitim veren okullarda öğrenimlerini sürdüren 830 öğrencinin tümüne ulaşarak yüzleri güldürdü.

Hayırseverlerin hediyelerini çocuklara ulaştıran Türk Kızılay Bursa ekipleri, aynı zamanda ilçede bulunan ihtiyaç sahibi ailelere de ulaşarak Türk Kızılay’ın merhamet elini uzattı.

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, dağ ilçelerine yaptıkları ziyaretlerle bölgede eğitimlerini sürdüren öğrenciler ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Başkan Davut Gürkan, organizasyonlarda emeği geçen herkese ve Türk Kızılay’ın gücünün kaynağı olan bağışçılarına teşekkür ederek bu tür çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam