Uludağ yamaçlarında korkutan yangın | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 12:02
SON DAKİKA

Uludağ yamaçlarında korkutan yangın

Bursa’nın Uludağ eteklerinde bulunan maden suyu fabrikasında dün akşam çıkan yangın tamamen söndürüldü.

reklam
Uludağ yamaçlarında korkutan yangın
Son Güncelleme :

04 Kasım 2019 - 12:11

reklam

Yangın, Osmangazi’ye bağlı Çaybaşı Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, saat 17.10 sıralarında Uludağ Maden Suları Fabrikası’nda ambalaj atıklarının bulunduğu 200 metrekarelik depodan alevler yükselmeye başladı.

5 dönümlük alanda kurulu olan fabrikayı kaplayan dumanlar köy halkını ve dumanları gören vatandaşları tedirgin etti. İhbar üzerine fabrikaya Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler sevk edildi. Yaklaşık 10 araç ve 40 personel yangına kısa sürede müdahale etti.

Ekiplerin kısa sürede müdahale ettiği yangın kontrol altına alınırken, dumandan etkilenenler ise ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Yangın 1 saatlik çalışmanın ardından söndürülürken, herkes derin bir nefes aldı. Dumanların yoğun olmasının atıkların yanmasından kaynaklandığı açıklandı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam