Uludağ'da bir ceset bulundu! Valilik'ten ilk açıklama… | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Mart 2024 - 02:29
SON DAKİKA

Uludağ’da bir ceset bulundu! Valilik’ten ilk açıklama…

Uludağ’da kayıp iki dağcı için arama çalışmaları devam ederken bölgede bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

reklam
Uludağ’da bir ceset bulundu! Valilik’ten ilk açıklama…
Son Güncelleme :

18 Aralık 2019 - 15:20

reklam

Uludağ’da kaybolan iki dağcının arandığı bölgede bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Cesedin kime ait olduğunun belirlenebilmesi için kimlik tespit çalışmaları başladı.Cesedin, kayıp şahıslardan Efe Sarp’ın montunun bulunduğu yerin yakınlarında olduğu belirtildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Bursa Valiliği, Uludağ’da bulunan cesede ilişkin “01.12.2019 tarihinde Bursa Uludağ’da kaybolduğu belirtilen Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp (37) vatandaşlarımızdan haber alınamadığı ihbarı üzerine Bursa Valiliğimiz tarafından başlatılan arama kurtarma çalışmalarına kamu, sivil toplum ve gönüllüleri katılımı ile karadan ve havadan kesintisiz olarak devam edilmektedir.

07.12.2019 tarihinde kaybolan dağcılardan Efe SARP ait montun Kürekli Deresi bölgesinde bulunması nedeniyle arama faaliyetleri bu bölgede yoğunlaştırılmıştır.

18.12.2019 tarihinde Kürekli Deresi Bölgesinde yapılan arama çalışmalar sırasında 11.12.2019 tarihinde bulunan montun yaklaşık 1 kilometre aşağısında bir cansız erkek cesedi tespit edilmiş olup, kimlik tespit çalışmalarına devam edilmektedir.

Ayrıca arama faaliyetleri bu bölgede yoğunlaştırılmıştır. Bütün arama kurtarma ekipleri bu bölgeye sevk edilmiştir.” açıklamasını yayınladı

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam