Uludağ'daki mağara ve kuyular tek tek kazılıyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 11:02
SON DAKİKA

Uludağ’daki mağara ve kuyular tek tek kazılıyor

Uludağ’da altı gün önce zirveye doğru yürüyüşe çıkan ve sonrasında sis ve tipinin bastırmasıyla yönlerini kaybedip kaybolduğu düşünülen iki amatör dağcıyı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ekipler aramanın altıncı gününde keşiş tepesinin sırtlarında bulunan ve zirvenin alt kısmında kalan ve iki kayıp dağcının sığınabileceğini düşündüğü mağara ve kuyularda arama yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

reklam
Uludağ’daki mağara ve kuyular tek tek kazılıyor
Son Güncelleme :

07 Aralık 2019 - 13:15

reklam

Uludağ kayıp iki amatör dağcıyı arama kurtarma çalışmaları altıncı gününde de devam ediyor.

Ekipler beş gündür yaptıkları çalışmalar sonucunda iki dağcıya ait ne bir iz nede emare bulunabildi. Bugün termal dedektörlerlede ikinci günde de aramaya çıkan ekipler bir iz bulamadı.

İki kayıp dağcının 1 Aralık günü ailelerine biz buraya gidiyoruz diyerek attıkları fotoğrafta da gözüken keşiş tepesinin altındaki bu mağarada ekipler mağaranın kapısına biriken iki metrelik karı kazıdıktan sonra içeri girmeyi başardı.

Ekiplerin mağara içerisindeki arama çalışmaları devam ediyor. O anlar ise kameralara yansıdı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam