Uluslararası Vizyon Üniversitesi'nden stratejik kongre | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 16:06
SON DAKİKA

Uluslararası Vizyon Üniversitesi’nden stratejik kongre

Uluslararası Vizyon Üniversitesi, önemli bir kongreye ev sahipliği yaptı. Kongrede Türkiye ile birlikte bir çok ülkeden tebliğler sunuldu.

reklam
Uluslararası Vizyon Üniversitesi’nden stratejik kongre
Son Güncelleme :

21 Eylül 2019 - 19:22

reklam

Uluslararası Vizyon Üniversitesi ile Manisa Celal Bayar Üniversitesinin ortaklaşa düzenlemiş oldukları 5. Uluslararası Stratejik Araştırmaları Kongresi İSRC Uluslararası Vizyon Üniversitesinde yapıldı. Kongreye Türkiye’den 12 Üniversiteden hâricinde Bosna Hersek, Sırbistan, Azerbaycan ve Kosova’dan da bilim adamları iştirâk etti. toplam 94 tebliğ sunuldu. Kongrenin açılışını İSRC kongre koordinatörü Prof. Dr. Aliriza Gökbunar, Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar ve Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl Hoca yaptı.

4 yıl art arda Türkiye’nin muhtelif üniversitelerinde düzenlenen bu kongrenin ilk defa Türkiye dışında Kuzey Makedonya’da Uluslararası Vizyon Üniversitesinde yapılmasının önemi vurgulandı. Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl Hoca, Vizyon Üniversitesinin her geçen gün gücüne güç kattığını belirterek, kongre ve sempozyumların önümüzdeki süreçte de devam edeceğini ifade etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam