Ünlü aranjör kayıp! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 16:53
SON DAKİKA

Ünlü aranjör kayıp!

Aranjör Mert Ali İçelli kayıp. Murat Boz, Emre Kaya, Ersay Üner ve Işın Karaca gibi ünlü isimlerle ortak projelerde yer alarak adını duyuran ünlü aranjör ve müzisyen Mert Ali İçelli’den, 12 Mayıs’tan bu yana haber alınamıyor.

Son Güncelleme :

25 Haziran 2019 - 12:06

reklam
Ünlü aranjör kayıp!
reklam

Emniyete başvuran aranjör Mert Ali İçelli’nin eşi, 16 yıllık kocasının İzmir’e konser vermek için gittiğini bir daha da kendisine ulaşamadığını söyledi.

Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberine göre; Elif İçelli ifadesinde, eşinin yola çıktığı gece Whatsapp üzerinden görüştüklerini ardından aradığında telefonun kapalı olduğunu anlattı.

‘Arkadaşımı Bul’ uygulaması üzerinden eşinin telefonunun bir süre İzmir Narlıdere’de sinyal verdiğini anlatan İçelli sözlerine şöyle devam etti:

“Sinyal birkaç saat sonra kayboldu. Aradan günler geçti, fakat kendisine hala ulaşamıyorum. Eşimin başına kötü bir şey gelmiş olabileceğinden korkuyorum” dedi. Polis soruşturma başlattı.

MERT ALİ İÇELLİ KİMDİR?

Müzisyen ve sportmen bir ailenin çocuğu olan Mert Ali İçelli, 1981 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Bisiklet sporunda Türkiye şampiyonluğu, dünya 3.lüğü gibi ödüller kazandı.

İzmir Kent Orkestrasında aranjör ve gitarist olarak çalışan Mert Ali İçelli, kariyerini İstanbul’da sürdürmeye başladı. Abisi ve çevresindeki birçok müzikseverin desteği ile buralara geldiğini belirten Mert Ali İçelli, konservatuvar eğitimi aldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam