Ünlü oyuncudan taciz itirafı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 07:36
SON DAKİKA

Ünlü oyuncudan taciz itirafı

Sex and the City ile dünya çapında üne kavuşan Sarah Jessica Parker da MeToo hareketine katıldı. Parker, büyük bir sinema yıldızının uygunsuz davranışlarına maruz kaldığını açıkladı.

Son Güncelleme :

09 Temmuz 2019 - 10:58

reklam
Ünlü oyuncudan taciz itirafı
reklam

Dünyaca ünlü oyuncu Sarah Jessica Parker, kariyerinin erken dönemlerinde büyük bir film yıldızı tarafından uygunsuz davranışlara maruz kaldığını itiraf etti.

Kariyerinin başında cinsel tacize maruz kaldığını söyleyen 53 yaşındaki oyuncu, olayın hangi projede yaşandığını ve bu kişinin kim olduğuna dair daha fazla bilgi vermedi.

Yıldız oyuncu “Dürüst olmak gerekirse, o zamanlar neden daha cesur davranmadığımı bilmiyorum” dedi.

Parker ayrıca film sektöründeki değişimi desteklemeye kararlı olduğunu belirterek ücret eşitliği, güvenli çalışma ortamları ve sektördeki kadınlar için daha iyi bir eğitim çağrısında bulundu.

Son olarak Burada ve Şimdi (Blue Night) filminde Vivienne karakterine hayat veren 53 yaşındaki oyuncu birkaç ay önce kendisinin de “cinsel tacizden payını aldığını” söylemiş ancak ayrıntı vermemişti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam