Ünlü oyuncuya Ömür Gedik'ten destek! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 16:24
SON DAKİKA

Ünlü oyuncuya Ömür Gedik’ten destek!

Oy kullanmaya giderken giydiği taytla eleştirilerin hedefi olan Pınar Altuğ’a Ömür Gedik’ten destek geldi. Gedik Altuğ’u eleştirenlere sert çıktı.

Son Güncelleme :

04 Nisan 2019 - 5:59

reklam
Ünlü oyuncuya Ömür Gedik’ten destek!
reklam

31 Mart Yerel Seçimleri’nde oyunu kullanmak için sandık başın giden ünlü oyuncu Pınar Altuğ, giydiği taytla eleştirilmişti. Altuğ tepki aldığı taytlı fotoğrafını kaldırıp kırpıp tekrar paylaşmıştı.Altuğ’un eleştirilmesine Ömür Gedik’ten tepki geldi. Gedik, “Kadına şiddeti bu hafta sonu Pınar Altuğ üzerinden bir kez daha gördük” dedi.
İşte Ömür Gedik’in Pınar Altuğ’u eleştirenlere yazdığı yazı;

KADINA ŞİDDETİ BİR KEZ DAHA GÖRDÜK

Kadına şiddeti bu hafta sonu Pınar Altuğ üzerinden bir kez daha gördük. Pınar, pazar günü elinde pusula, sandık önünde bir seçim fotoğrafı paylaştı. Taytındaki hoş olmayan görüntüyü fark etmeden koydu fotoğrafı Instagram ana sayfasına.

Sonra yorumlar gelmeye başladı, Pınar fark etti durumu ve fotoğrafı silip, belden yukarı bir fotoğrafla değiştirdi.

FÜTURSUZCA YORUMLAR YAPILDI

Ama işte gelin görün ki o fotoğraf her yere yayılmıştı bir kere. Bir kadının yanlışlıkla, farkında olmadan koyup, uygunsuz olduğunu anladıktan sonra kaldırdığı fotoğrafı paylaşmak, yaymak, fütursuzca yorumlar yapmak kadına şiddetin bir başka türü bence.Pınar’a geçmiş olsun diyorum ve fotoğrafı paylaşan ve yorum yapan herkesi kınıyorum.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam