Uzlaşamazlarsa 6 yıl hapis istenecek | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 18:18
SON DAKİKA

Uzlaşamazlarsa 6 yıl hapis istenecek

Oyuncu Berk Oktay, boşanma aşamasında olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu’ndan görüntülerini sosyal medyada ifşa ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Savcılığa ifade veren Şarapçıoğlu, suçlamayı kabul etmedi. Uzlaşma olmazsa Şarapçıoğlu’na, altı yıla kadar hapis cezası istenecek.

Son Güncelleme :

20 Mart 2019 - 5:49

reklam
Uzlaşamazlarsa 6 yıl hapis istenecek
reklam

Berk Oktay’ın, sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddia edilen Merve Şarapçıoğlu hakkında savcılık, ‘özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek’ suçundan, altı yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Şarapçıoğlu, görüntülerin paylaşıldığı hesabın hack’lendiğini belirtti. Şarapçıoğlu’nun ifadesinin suçtan kurtulmaya yönelik olduğunu belirten savcı, Instagram hesaplarının aynı IP adresinden bağlandığı ve bu hesapların aynı kişi tarafından kullanıldığının tespit edildiğini ifade etti.

Hürriyet’ten Damla Güler’in haberine göre; Savcı, kamu davası açılmadan Merve Şarapçıoğlu’nun ve mağdur Berk Oktay’ın dosyasının uzlaştırma bürosuna gönderilmesine karar verdi.

Tarafların uzlaşmaması halinde ise Merve Şarapçıoğlu “özel hayata ilişin görüntü ve sesleri ifşa etmek” suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam