Yardım çığlığı bu kez Bursa'dan yükseldi! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 11:12
SON DAKİKA

Yardım çığlığı bu kez Bursa’dan yükseldi!

Türkiye, son günlerde kadına yönelik şiddeti ve Ceren Özdemir ile Şule Çet’in vahşice katledilmelerini konuşurken bir yardım çığlığı da Bursa’dan geldi. 22 yaşında bir genç kadın, kendisine cinsel saldırıda bulunan şahıslar tarafından ölümle tehdit edildiğini sosyal medyadan paylaşarak yetkililerden yardım istedi.

reklam
Yardım çığlığı bu kez Bursa’dan yükseldi!
Son Güncelleme :

06 Aralık 2019 - 15:20

reklam

Olay, Bursa’da gerçekleşti. 22 yaşındaki genç kadın, cinsel saldırıya uğramasının ardından şikayetçi oldu ancak tehditlerin ardı arkası kesilmedi. Sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın dosyayı Ağır Ceza Mahkemesi’ne intikal ettirdiğini söyleyen genç kadın, duruşma gününün halen belli olmayışına isyan etti.

Mahkemede tanığı olacak kişinin kendisine tecavüz edenler tarafından saldırıya uğradığını söyleyen genç kadın, şikayetinden vazgeçmesi için kendisine para teklif edildiğini; kabul etmediği andan itibaren de tehdit ve hakaret dolu mesajlar aldığını sosyal medya hesabından paylaştı.

Genç kadın, yayınladığı mesajda; “Ben 22 yaşımda kahroluyorum . Hiçbir bağım olmayan cani tarafından Bursa’da vahşice saldırıya uğruyorum mesela kişi serbest bırakılıyor tutuksuz yargılanıyor. Bana tecavüz eden utanması gerekirken ben utanıyorum ondan sonra cesaret edip şikayet edince ben rezil olmuş gibi hissediyorum. Ben artık kafayı yiyorum . Nasıl ya nasıl hangi vicdana sığar onu elini kollunu sallaya sallaya tanığımı dövdürtmesine önümü kesip para teklif etmesine ağır Mesajlar ile tehdit edip hakaretler etmesine . Nasıl bırakırsınız !!! Bana deodarantla saldırdı sonra da tecavğz etti !!! Anlıyor musunuz ama beni kimse işitmiyor herkes birşey çıkmaz veya ceza alır diyip geri gönderiyor . 6284 neden beni korumuyor ? Neden böyle deliller varken tutuksuz yargılanıyor ? Ben veya tanıklarımdan biri ölürse kim sorumlu?Psikolojik haplar ile ayakta duruyorum millet bana acıyor kimisi inanmıyor ya bir kadın bu kadar iğrenç detaylarla kendi namusunu koyar mı ortaya hiç mi vicdanınız yok sizin !!!” sözleri ile yetkililerden yardım talep etti.

Genç kadının sosyal medya hesabından paylaştığı, hakaret ve tehdit içeren bazı mesajlar ise şu şekilde:

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam