Yenişehir hayvan pazarı tedbir amaçlı kapatıldı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 11:41
SON DAKİKA

Yenişehir hayvan pazarı tedbir amaçlı kapatıldı

Bursa’nın Yenişehir ilçesine bağlı Karacaali köyünde koyun ve kuzularda çıkan şap hastalığı sonrası ilçe hayvan pazarının (2) hafta boyunca kapatılacağı açıklandı.

reklam
Yenişehir hayvan pazarı tedbir amaçlı kapatıldı
Son Güncelleme :

17 Ekim 2019 - 13:30

reklam

Yenişehir ilçe merkezinde bulunan salı günleri üreticilerin hayvanlarını satmak için getirdiği hayvan pazarı karacaali köyünde çıkan şap hastalığı sonrasında tedbir amaçlı (2) hafta boyunca kapatıldı. Şap hastalığı sonrası karantina altına alınan Karacali köyünde bulunan bütün hayvanlara şap aşısı yapılırken bir yandan da uzmanlar tarafından hayvanlardan kan örnekleri alınıyor.

Yetkililer şap hastalığı çıkan yerlerde bulunan hayvan pazarlarının 10 kilometre sınırları içinde olması durumunda tedbir amaçlı kapatıldığı belirtti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam