Yılın ilk karı Uludağ'a düştü | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 23:47
SON DAKİKA

Yılın ilk karı Uludağ’a düştü

Bursa’da Kasım ayıyla birlikte Uludağ’ın 2 bin 543 metrelik zirvesine sezonun ilk karı düştü. Beyaza bürünen ve Marmara Bölgesi’nin en yüksek noktası olan Uludağ’ın zirvesi drone ile görüntülendi. Keşiş dağı olarak bilinen zirvenin masalsı görüntüsü ve zirvedeki beyaza bürünen dağcı kulübesi dikkat çekti.

reklam
Yılın ilk karı Uludağ’a düştü
Son Güncelleme :

02 Kasım 2019 - 16:10

reklam

Marmara Bölgesinin en yüksek noktası olan Bursa Uludağ’ın zirvesi kar yağışıyla birlikte beyazlara büründü. Uludağ’a mevsimin ilk karı geçen yıl 27 Eylül’de yağmıştı.

Öte yandan, meteorolojiden alınan bilgiye göre, termometrelerin en yüksek öğle saatlerinde 18 dereceyi göstereceği belirtildi. Yarın sıcaklık 22 dereceye yükselecek. Bursa’da önümüzdeki günlerde pastırma sıcaklarının etkili olması bekleniyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam